Wednesday, February 15, 2012

oud-president Dwight D. Eisenhower had drie geheime ontmoetingen met buitenaardsen

e Amerikaanse oud-president Dwight D. Eisenhower had drie geheime ontmoetingen met buitenaardsen, zo stelt een voormalig regeringsadviseur in de Britse Daily Mail.
 
De 34ste president van de Verenigde Staten ontmoette de buitenaardsen in 1954 op een vliegbasis in Nieuw-Mexico, aldus schrijver Timothy Good.

Eisenhower en enkele FBI-functionarissen begonnen de ontmoeting door telepathische berichten te sturen naar de ruimtewezens.

Vele getuigen
Tijdens de ontmoetingen op Holloman AFB waren er vele getuigen aanwezig. De afgelopen maanden deden geruchten de ronde dat de opperbevelhebber mensen ontmoet zou hebben van een andere planeet.

Timothy Good, voormalig adviseur van het Amerikaanse Congres en het Pentagon, is de eerste gerenommeerde academicus die zich openlijk uitspreekt over het onderwerp.

Tijdens een uitzending van Frank Skinner’s Opinionated op BBC2 zei hij dat regeringen wereldwijd al vele decennia in contact staan met buitenaardsen. “Buitenaardsen hebben zowel formeel als informeel contact gelegd met duizenden mensen over de hele wereld,” voegde hij toe.

Drie ontmoetingen
Op de vraag waarom buitenaardsen zich dan niet vervoegen bij wereldleiders zoals Barack Obama antwoordde hij: “Ik kan je met zekerheid zeggen dat president Eisenhower in 1954 drie ontmoetingen had met buitenaardsen op vliegbases waaronder Holloman AFB in Nieuw-Mexico.”

Eisenhower was president van 1953 tot 1961 en stond bekend om zijn geloof in leven op andere planeten. Toen hij zijn ontmoetingen had met de ruimtereizigers kregen functionarissen te horen dat hij op vakantie was in Palm Springs in Californië.

Nordics
Tijdens de eerste ontmoeting kreeg Eisenhower te maken met de Nordics terwijl de uiteindelijke overeenkomst werd getekend in de aanwezigheid van wezens die bekend staan als de Greys.
“We weten dat ongeveer 90 procent van alle UFO-meldingen kan worden verklaard,” benadrukte Good. "Maar vele miljoenen mensen over de hele wereld hebben echte UFO’s gezien.”

Geheim
Volgens documenten die in 2010 door het Britse ministerie van Defensie zijn geopenbaard gaf Winston Churchill mogelijk opdracht een UFO-sighting geheim te houden.

De UFO werd door een gevechtstoestel van de RAF gezien boven de oostkust van Engeland op het moment dat het tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog terugkeerde van een missie in Frankrijk of Duitsland.




De FBI heeft haar archief over buitenaardsen en UFO’s geopenbaard. Medewerkers hebben het dossier bladzijde voor bladzijde ingescand en op het internet geplaatst. 
 
Veel onverklaarbare fenomenen staan nog open en iedereen heeft nu alle vrijheid om zelf op onderzoek uit te gaan.

In de FBI-archieven komen we veel stukken tegen die als ‘Top Secret’ zijn gemarkeerd. Interessante waarnemingen waarvan velen maar wat graag de toedracht willen achterhalen. De FBI heeft naar eigen zeggen geen aanleiding om de documenten nog langer geheim te houden omdat ze vele mysteries niet kunnen oplossen.

Door het Britse ministerie van Defensie werden ook al Amerikaanse UFO-documenten van MJ-12 vrijgegeven. Nu vinden we in de FBI-archieven opnieuw dergelijke stukken van hetzelfde agentschap.
Meer dan 2.000 documenten zijn door de FBI geopenbaard voor het publiek en deze kunnen worden gelezen in ‘De Kluis’, een elektronische leesruimte. Naast de Majestic 12 documenten zijn er ook nieuwe stukken over Roswell opgedoken.

In maart 1950 stuurde FBI-agent Guy Hottel de directeur van de FBI een memo over vliegende schotels in de Amerikaanse staat Nieuw-Mexico. Een onderzoeker van de luchtmacht stelde dat drie zogenoemde vliegende schotels waren gevonden in Nieuw-Mexico. Ze werden omschreven als rond van vorm met een diameter van zo’n 15 meter. Elke schotel bevatte drie lichamen die humanoïde van vorm waren maar slechts één meter lang. Ze waren gekleed in zeer verfijnde metaalkleurige pakken.
Volgens een informant zijn de schotels in Nieuw-Mexico gevonden vanwege een zeer krachtige radar die door de regering was opgezet in het gebied en het leek erop dat deze radar het controlemechanisme van de schotels verstoorde. Bovenstaande is verder niet geëvalueerd.

Tevens vinden we een sectie terug over Project Blue Book. Volgens de FBI is deze operatie per 17 december 1969 beëindigd.

Document Guy Hottel, 22 maart 1950:

Een nieuwe serie UFO-files zijn vrijgegeven door de Britse regering. De documenten bevatten tekeningen, brieven en kamervragen over onbekende vliegende objecten. 
 
Er zijn verslagen vrijgegeven van waarnemingen tussen 1985 en 2007, tekeningen van vliegende schotels en analyses van defensie-experts.

In 2004 werden defensie-experts ingeroepen om een foto van een vliegende schotel te onderzoeken die in het Britse graafschap Nottinghamshire was genomen.

Nadat Alex Birch de foto had genomen zocht hij contact met het Britse ministerie van Defensie. Het bleek niet te gaan om een lensflare of een vliegtuig. Het Defence Geographic and Imagery Intelligence Agency (DGIA) concludeerde in juli 2004 dat ‘op basis van het aangeleverde bewijs geen definitieve conclusies konden worden getrokken’.

Suffolk
De UFO-files bevatten daarnaast de getuigenis van de gepensioneerde RAF-luchtverkeersleider Freddie Wimbledon en oud-functionaris van de MoD Ralph Noyes met betrekking tot het UFO-incident bij RAF-basis Lakenheath in Suffolk in 1956.

Wimbledon herinnert zich dat gevechtsvliegtuigen opstegen om een UFO te onderscheppen die op de radar verscheen en door het personeel is gezien. Het onbekende object klampte zich naar verluid vast aan één van de vliegtuigen voordat het met ongelooflijke snelheid wegschoot.

Het aanwezige personeel moest zweren nooit te spreken over het incident. Beelden van het object die aan boord van één van de straaljagers zijn gemaakt werden in 1970 tijdens een geheime bijeenkomst van de MoD getoond aan Noyes.

Wormvormig
In 2003 zagen mensen wormvormige objecten boven East Dulwich in Londen. Een moeder en dochter deden verslag tegenover de politie maar volgens de getuigenis werden de twee dienstdoende agenten later vergezeld door twee mannen in ‘ruimtepakken met zonnebril’.

De vrouw schreef op 21 januari 2003 in een boze brief dat de politieagenten ‘een hoop onzin uitkraamden om de waarneming in diskrediet te brengen en het verhaal ongeloofwaardig te laten overkomen’.

Een ander verslag spreekt van mysterieuze lichten boven het piramide-podium van het Glastonbury Festival op 28 juni 2003. In 2007 zagen de piloot en passagiers van een vliegtuig bij de Kanaaleilanden onbekende vliegende objecten. Tot besluit stegen in 1990 in België F-16’s op om een onbekend vliegend object te onderscheppen.

Bekijk hier een overzicht van de geopenbaarde UFO-documenten van augustus 2011. Op de website van de Nationale Archieven wordt doorverwezen naar de reeds bestaande bestanden. Het is inmiddels de achtste keer dat het Britse ministerie van Defensie UFO-files heeft vrijgegeven. In onderstaande video doet Dr. David Clarke verslag van de nieuwe serie documenten.

No comments:

Post a Comment